Meist - Scandium

Plaanidest tÀnapÀeva

Teekonna algus

Scandium sĂŒndis praktiliselt vajadusest vĂ€ikekorterite jĂ€rele, kus elanikel oleks hea elada ning mida investoritel oleks tulus omada. Juba tegevuse algusaastatel tutvustasime Eesti turule ĂŒĂŒrimaja ja co-living kontseptsiooni. Usume endiselt, et iga elupind saab olla inspireeriv ja kannustav, sest ruumikusest tĂ€htsam on sisu ja vĂ”imalused.

TÀnaseks on Scandium Kinnisvara laiahaardeline Eesti kinnisvaraarendaja, kes keskendub terviklike elukeskkondade arendamisele. Meid innustab mÔte 15-minuti-elukeskkonnast, kus kÔik on kÀe-jala juures. Uut maa-ala planeerides hoolitseme selle eest, et piirkonnas oleksid head vÔimalused lÀhedastega ajaveetmiseks, tervise eest hoolitsemiseks ja suurte mÔtete mÔtlemiseks.

 

Uuri edasi

Hoonete vÀÀrtused

Inspireerivaid kodusid ja bĂŒroopindu arendades loome keskkonna, kus inimesed saavutavad suurema tĂ”enĂ€osusega oma eesmĂ€rke ja elavad seelĂ€bi paremat elu. Arendamisel peame vĂ€ga oluliseks energiatĂ”husust, kuna meie eesmĂ€rk on pĂŒrgida liginullenergiahoonest kĂ”rgemale. Kuna loodussÀÀstlikkus ja C02 vĂ€hendamine on meile hingelĂ€hedased, innustame ka koostööpartnereid piiridest vĂ€lja murdma ning uute lahendusteni jĂ”udma.

Kui meil Ă”nnestub sealjuures lahendada mĂ”ni piirkonda vaevanud probleem, on kinnisvaraarenduse vĂ”itjaid oluliselt rohkem kui vaid konkreetsete majade kasutajad. Nende pĂ”himĂ”tete jĂ€rgi olemegi ehitanud ĂŒles terve ettevĂ”tte.

INVESTEERIMISE KIRG

Eesti inimeste finantskirjaoskus ja turvaline investeerimine on meile sĂŒdamelĂ€hedased. Ka unistuste kodu soetamiseks on vaja esmalt kapitali. ĂœĂŒrikinnisvara loomine ja vĂ€ikeinvestoritele kĂ€ttesaamiseks tegemine on olnud meie tiivustaja algusaastatest saati. Usume siiralt, et kinnisvara vĂ”ib olla ĂŒks osa pensionisambast vĂ”i palgatöö alternatiiv. Tunneme uhkust, et ka suur osa meie meeskonnast on eraelus vĂ€ikeinvestorid.

Fotol Scandiumi partner Jaak Roosaare